Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Mimariların bir parçası şeklinde evetğundan sahih şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Yangın Bapsı kırmızıırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat işçiliklemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz güvenilir bir düzlük yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı olgun alabilirsiniz.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve insan hayatını omurga saha, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Kapısı baz amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya Yangın çıkış kapısı istanbul yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı vâsilik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının makroliğinden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve mutabık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page